Как праздновали День Соборности Украины в образовательных учреждениях Доброполья

Переглядів: 1062 0 24.01.2018 в 13:00:06 Освіта
Как праздновали День Соборности Украины в образовательных учреждениях Доброполья

День Соборності України – свято, яке відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно -Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.

З нагоди відзначення Дня Соборності України в освітніх закладах Добропільської міської ради  проходять  заходи  інформаційного, просвітницького та виховного характеру.

 «Моя Україна – єдина і неподільна» - цій темі присвячують  Уроки пам’яті, виховні години, виступи лекторських груп «Єдність народу – запорука благополуччя і добробуту держави». 

Дослідження проблем становлення незалежної демократичної держави в Україні обговорюються сьогодні  в історичних секціях шкільних наукових товариств, на тематичних конференціях, круглих столах, присвячених історії національно-визвольної боротьби початку ХХ століття в Україні «Великий день єднання», «До тебе, рідна Україно, серцем лину».

   В освітніх закладах проходять тематичні конкурси малюнків, виставки у шкільних бібліотеках, «Я славлю свою рідну Україну», організовано  виставки фотофактів  та перегляд  документального фільму «Акт злуки».


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх