Житель Белицкого получил срок за нападение на полицейского

Переглядів: 1112 0 27.10.2018 в 10:00:59 Новини поліції
Житель Белицкого получил срок за нападение на полицейского

Вироком Добропільського міськрайонного суду Донецької області 36-річного мешканця м. Білицьке визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Нагадаємо, у ніч на 28 серпня поточного року неодноразово судимий чоловік, перебуваючи у своїй квартирі у стані алкогольного сп'яніння, зателефонував на гарячу лінію «102» та повідомив, що потребує негайної допомоги поліції.

При спілкуванні з 24-річним сержантом поліції Добропільського ВП Покровського ВП ГУНП в Донецькій області чоловік почав погрожувати працівнику правоохоронного органу кухонним ножем, та у відповідь на законні вимоги останнього про припинення вказаних незаконних дій, продовжив створювати реальну загрозу життю та здоров'ю поліцейського.

Сприйнявши вказані погрози як цілком реальні та керуючись Законом України «Про Національну поліцію», сержант здійснив один попереджувальний постріл у підлогу із табельної вогнепальної зброї – пістолета Макарова, після чого до зловмисника було застосовано спеціальний засіб у вигляді кайданок. 

Погодившись з позицією публічного обвинувачення, яке підтримував Добропільський відділ Костянтинівської місцевої прокуратури, суд призначив правопорушнику покарання у вигляді 4 місяців арешту.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх