Центр занятости активно предлагает свои услуги жителям Шаховской громады

Переглядів: 835 0 04.04.2019 в 10:30:14 Центр зайнятості
Центр занятости активно предлагает свои услуги жителям Шаховской громады

02 квітня 2019 року відбувся візит керівництва Добропільського міського центру зайнятості до Шахівської ОТГ. Директор центру зайнятості Вікторія Бугаєць поспілкувалась з сільським головою Володимиром Кучеріненко. Питання, які обговорювались, стосувались подальших напрямів співпраці:

організації громадських робіт соціальної спрямованості;

створення нових робочих місць;

налагодження тісної співпраці з роботодавцями;

надання послуг місцевим мешканцям на території громади.

Добропільський міський центр зайнятості планує запровадити у квітні проект співпраці з громадою «Траєкторія професійного успіху». Перші заходи будуть пов’язані з профорієнтацією молоді, тому основні питання їх організації були обговорені заступником директора Тетяною Яцурою з завідувачем сектору освіти, молоді та спорту, культури та туризму Олександром Шейко.

Керівництво громади та відвідувачі виїзного заходу були ознайомлені з змінами в обслуговуванні клієнтів, які набули чинності з 01січня 2019 року: інститутом кар’єрного радника та профілюванням клієнтів, в залежності від наявного потенціалу, ступеня мотивації до праці та ризику тривалого безробіття.

Якісне обслуговування населення громади, вирішення проблемних питань місцевого ринку праці є першочерговим завданням служби зайнятості і керівництво громади готове надати всіляку підтримку наших ініціатив.


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: Шахово


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх