Будуємо Україну Разом в Добропіллі - приєднуйтесь!

Переглядів: 1135 0 11.01.2019 в 23:40:37 ГО Добро
Будуємо Україну Разом в Добропіллі - приєднуйтесь!

Запрошуємо активних мешканців міста Добропілля до облаштування нового громадського простору спільно з командою проекту "Будуємо Україну Разом"

У лютому до нас завітає команда БУР, і протягом двох-трьох днів будуть знайомитися з містом та мешканцями, аби виявити цікаві міста, які можливо перетворити на громадські простори (у приміщеннях чи на відкритому повітрі)

Будуємо Україну Разом – це культурно-освітня програма Львівської освітньої Фундації, яка через волонтерство та подорожі розвиває серед молоді почуття довіри та відповідальності. Ми прагнемо дати людям відчуття, що змінювати світ навколо можна простими маленькими кроками.  
Ми допомагаємо сім’ям відбудовувати житло та створюємо відкриті громадські простори у сірих та занедбаних місцях. 
 

Практична місія - допомогти українцям, що опинилися в скруті, шляхом ремонту їхніх помешкань. Наша цільова аудиторія - сім’ї, що постраждали внаслідок російсько-української війни, переселенці та багатодітні. 
 

Освітня місія - виховання відповідальних громадян, які знають та практикують свої права та обов’язки; Окрім того, сприяємо створенню молодіжних хабів, що продовжують нести місію БУРу на місцях; 
 

Соціальна місія - сприяти об’єднанню місцевих громад, формувати мережу активних  волонтерів, які в подальшому власними силами розбудовуватимуть Україну. 
Відбудовуючи будинки для потребуючих сімей, ми гуртуємо навколо себе проактивних людей та будуємо відчуття громади. Ми будуємо мережу українців, які усвідомивши, що “їхня хата не скраю”, взяли на себе відповідальність та вирішили змінювати своє життя, життя своєї громади, а відповідно країни.
Впродовж 4 років понад 2000 волонтерів відбудували 170 будинків для потребуючих сімей у 18 областях України. Також, ми створили 13  молодіжних центрів.

Ми віримо, що через 5 років БУР створить в Україні діючу мережу активних, молодих людей, які братимуть на себе відповідальність на місцях, створюватимуть осередки людей, які контролюватимуть владу, ставатимуть владою, які займатимуться креативним бізнесом і розвиватимуть громаду у всіх можливих напрямках. 

Що ми хочемо досягнути: Люди з широкими світоглядом, які вміють думати, самостійно приймати рішення, брати відповідальність за себе і навколишній світ; Люди, що довіряють та гідні довіри, люди-підприємці, які створюють робочі місця;
 

 

Хто хоче приєднатися до цікавої події, прохання звертатися до координатора у Добропіллі - Аліна Денисова [email protected]  або за телефоном 050-277-22-49


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх