Более 400 лицензиатов Добропольской ОГНИ пополняют местные бюджеты

Переглядів: 1560 0 29.10.2015 в 20:11:23 Новини податкової інспекції
Более 400 лицензиатов Добропольской ОГНИ пополняют местные бюджеты

   На сьогоднішній день по Добропільській ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області налічується 408 утримувачів ліцензій на продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

   Так, за січень – вересень вказані платники внесли до місцевих бюджетів м.Добропілля – 1182,7тис.грн., Добропільського району – 23,5тис.грн., Олександрівського району – 43,6 тис.грн. плати за ліцензії.

   Крім того, ці ж представники бізнесу за 9 місяців поточного року сплатили до місцевих бюджетів 4523,4 тис.грн. акцизного податку.

   Зокрема, за рахунок акцизного податку місцевий бюджет м. Добропілля поповнився на 4016,2тис грн., Добропільського району – на 248,8тис.грн., Олександрівського району -  на 258,4тис.грн.

   Нагадуємо, що суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам паливо, пиво, а також алкогольні напої та тютюнові вироби є платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів та сплачують такий податок за ставкою 5 відсотків від обсягу реалізованої продукції. Сплата здійснюється до місцевих бюджетів адміністративно-територіальних одиниць, на яких розташовані такі пункти продажу.

 

Спеціаліст з питань комунікацій

Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх