История проведения благотворительной акции «Отдай сердце детям» в Добропольском районе

Переглядів: 1192 0 02.12.2017 в 08:00:45 Благодійність
История проведения благотворительной акции «Отдай сердце детям» в Добропольском районе

Продовжуємо знайомити читачів нашого сайту з історією проведення благодійної акції «Віддай серце дітям».

2012 рік – вже 6-й рік напередодні Дня Святого Миколая в Добропільській райдержадміністрації встановлюється незвичайна ялинка, замість прикрас – на ній листівочки-звернення сільських дітей до одного з найповажніших святих з проханням здійснити заповітну мрію. Саме в цей день відбулася благодійна акція «Віддай серце дітям», яка традиційно проводиться за ініціативою районного відділення Асоціації жінок регіону.

 

Всі ці роки активну підтримку і допомогу в проведенні акції надавали Юрій Іванович Середа, голова райдержадміністрації, та Микола Миколайович Гапич, голова районної ради.

Недашківський Віктор з с. Ганнівка, який захоплюється малюванням, так написав у своїй листівочці: «Молюся Господу, щоб Святий Миколай подарував мені мольберт». І мрія хлопчика здійснилася, а допомогла йому в цьому Іванівська Вікторія Юріївна, приватний підприємець з цього села.

Точоний Влад з с. Золотий Колодязь та Козін Андрій з с. Нововодяне в своїх листівочках написали, що вони люблять грати в футбол і дуже хочуть отримати в подарунок футбольні м’ячі. В день Святого Миколай обидва хлопчики їх отримали, а їх мрію здійснили місцеві депутати К. Тугай та О. Крайній.

Вініченко Даша з с. Новофедорівка разом зі своєю вихователькою написали Святому Миколаю, що дівчинка бачила таких ляльок, які вміють плакати, розмовляти та навіть співати. І вона мріє саме про таку ляльку і навіть ім’я їй придумала «Наталка». Мрію дівчинки здійснив депутат районної ради Тимофій Мірошников, який завжди відгукується на добрі справи.

Не можна було читати без хвилювання слідуючого листа: «Я, Даша Ашуркова, мені 17 років. Я ніколи в житті не отримувала подарунків від Святого Миколая. Мені дуже хочеться мати красивого маленького механічного годинника на руку, як дитині цукерок». Порадувати дівчину згодилася Стрепоченко Ірина Петрівна, голова первинної жіночої організації Святогорівської селищної ради.

У грудні 2012 року 51 дитина отримала бажані подарунки. Серед них – ляльки, автомобілі, дитячі енциклопедії, конструктори, м’які іграшки, електронні ігри, солодощі тощо.

Для 4-х дітей з с. Золотий Колодязь вранці 19 грудня привезли подарунки з м. Дружківка, які придбали Р. Мекшун, Г. Богданов та А. Богданов.

Три чудові подарунки придбали представники ЗАТ «Глини Донбасу» і благодійного фонду В. Астапов, В. Павленко, Л. Марченко для Моденко Дарини з с. Никанорівка, Паращенко Діми з с. Новоторецьке, Гайдоби Колі з с. Криворіжжя.

В захваті від гелікоптера з управлінням, електронної гри були Сидєльніков Діма з с. Шилівка, Жиган Данило з с. Гульове, які їм подарував Михайло Ісаєнко.

Депутат Добропільської районної ради Гусаров Ігор Олексійович придбав 60 солодких подарунків для молодших школярів Ганнівської ЗОШ.

З числа благодійників 30 депутатів районної ради. Серед них: М. Гапич, Ю. Середа, С. Каплунов, Н. Пітик, О. Маліновський, В. Шевченко, В. Каніболоцький, О. Самсонов, В. Сацура, І. Подлєсний, В. Барсук, Ю. Здоренко, В. Голованьов, С. Середа, О. Катрич, В. Карнаушенко, С. Откідач, О. Тарасенко, А. Батицький, О. Симоненко, О. Свіщ, А. Остапенко та інші.

З великим бажанням завжди бере участь у благодійній акції депутат обласної ради Тамара Миколаївна Бєлянкіна.

В числі благодійників – керівники підприємств і організацій, приватні підприємці, депутати сільських рад О. Горобець, Л. Велентій, Г. Веремеєнко, Л. Ільєнко, В. Карнаух, О. Кузьменко, А. Круговий, Н. Прудник, О. Холод, В. Шаров, Т. Тітова.

Не залишилися осторонь цієї доброї справи і державні службовці Л. Гапич, М. Болотова, О. Іватіна, І. Якунін.

Сільські діти отримали чудові новорічні подарунки на загальну суму 2530 грн. – такі матеріальні підсумки на реалізацію мрій дітей, а моральна сторона – це потреба і бажання творити добро, перетворювати дитячу мрію в реальність, здійснювати заповітні бажання дітей, котрі під силу тільки Святому.

Низький уклін всім, хто по велінню серця творить добро на Добропільській землі.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх