Библиотека - это дом, где живут книги + ФОТО

Переглядів: 1515 0 24.09.2014 в 08:59:48 Новини бібліотек
Библиотека - это дом, где живут книги + ФОТО

   І днями до цього дому завітали зовсім маленькі гості – вихованці старшої групи «Дзвіночки» ДНЗ № 4 «Ластівка» разом зі своїми вихователями М. В. Тарасенко та О. В. Красновою. Двадцять пар зацікавлених оченят та стільки ж пар нашорошених вушок сприймали все нове, що побачили і почули в бібліотеці. Це і подорож вулицями-рядами, і пошук необхідного стелажу-будинку, і знайомство з літературою у спеціалізованому дитячому куточку, де розміщено і казки, і пригодницькі твори, і книги за майбутньою шкільною програмою.

   А як зраділи малі, коли кожному дістався екземпляр журналу «Пізнайко», чи «Барвінок», чи «Шишкин лес» або ж «Мурзилка». Кілька хвилин гамірного перегляду – і їх вже чекають у «Твоїй ART-території». Заступник директора ЦБС І. О. Козачук провела екскурсію виставкою іграшок, вив`язаних гачком, а потім кожен малий зробив малюнок на пам`ять.

   А у читальному залі на непосидючих глядачів чекав сюрприз – перегляд мультфільму «Уроки тітоньки Сови. Азбука безпеки на дорозі».

   За невеликий проміжок часу бібліотекарі та майбутні читачі потоваришували, причому діти пообіцяли не тільки скоро самі прийти і записатися до бібліотеки, а і привести до нас своїх батьків. Чекатимемо з нетерпінням! 

   Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru

  


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх