Воспитанникам коллектива «Радуга - шанс» успешно выступили на Всеукраинских соревнованиях по современной хореографии

Переглядів: 1408 0 06.11.2017 в 11:00:49 Творчість
Воспитанникам коллектива «Радуга - шанс» успешно выступили на Всеукраинских соревнованиях по современной хореографии

29 жовтня другий день канікул.  Можна на час довше поспати.  А вихованцям колективу «Райдуга - ШаНс» Центру дитячої та юнацької творчості треба їхати на змагання.

Всеукраїнські змагання з  сучасної хореографії «ART DANCE  WorldUCA - 2017» пройшли у м. Слов’янськ.  З’їхались шанувальники танцювального мистецтва з багатьох куточків України. Всім було цікаво спостерігати за танцівниками,  які дарували глядачам настрій, творчість, майстерність.

Колектив «Райдуга – ШаНс» на цих змаганнях представляли вихованці  старшої групи «А». Дуже старанно виконували композиції. Хвилювалися. Бажання бути в призерах додавало хисту та майстерності у виконанні танцювальних номерів.

 Результат змагань – у  двох номінаціях  «стилізований народний танець» і «вільна танцювальна категорія» – почесне ІІ місце.  Два кубки додали до колекції нагород вихованці.

Бачуріна Анна вперше прийняла участь у конкурсі як солістка колективу. Дуже старанно і технічно виконувала рухи у своїй композиції «Вяселуха».  Діти підтримали Анну оплесками. Перший конкурс для солістки Бачуріної Анни  став вдалим.  І місце – результат гарний. Так тримати!!!

Гарна погода, гарні результати, гарний настрій. Заслужені грамоти поповнять порт фоліо кожного танцівника колективу.


Джерело: http://viddilosvitydmr.at.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх