Добропільська міська рада: хто піариться, а хто працює?

Переглядів: 1664 0 27.05.2021 в 07:30:21 Новини місцевої влади
Добропільська міська рада: хто піариться, а хто працює?

25 травня в актовій залі виконкому відбулось засідання чергової сесії Добропільської міської ради. На пленарному засіданні сесії з правом дорадчого голосу був присутній народний депутат України Андрій Аксьонов. Від імені депутатського корпусу секретар міської ради Віталій Шевченко привітали Андрія Анатолійовича, побажавши наполегливості, терпіння та здоров’я.

Під час засідання депутати заслухали звіт начальника поліції Олександра Коломійця щодо стану злочинності в громаді та результату діяльності за 4 місяці поточного року. Були розглянуті питання відділу економіки, відділу з житлових питань та управління комунальною власністю, відділу земельних відносин, а також затверджено стратегію розвитку системи соціального захисту населення Добропільської міської територіальної громади на 2021-2026 роки.

Жваво обговорювалось питання внесення змін до бюджету. Попри те, що під час засідань постійних депутатських комісій детально обговорювали всі складові змін, дехто з депутатів, вирішивши «хайпанути», вкотре загострив увагу на фінансуванні Добропільської ЛІЛ. Постає питання: наскільки ефективно працюють депутати в міжсесійний період? Чи їхня активність проявляється під прицілом відеокамер?

На жаль, популістські гасла під час проведення сесій Добропільської міської ради стають дедалі частішими…


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх