В декабре уровень оплаты гражданами за все коммунальные услуги составляет 93%

Переглядів: 1755 0 22.12.2015 в 07:21:51 Новини району
В декабре уровень оплаты гражданами за все коммунальные услуги составляет 93%

   21 грудня під керівництвом голови райдержадміністрації Олега Кравчука відбулась апаратна нарада, в якій прийняли участь голова районної ради Тамара Бєлянкіна, заступники голови, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Перед початком розгляду питань, О. Кравчук коротко проінформував присутніх про минувше св’ято, яке відбулося п’ятницю, та виїзд в село Світле до дітей загиблого на Майдані Героя Небесної Сотні В. Наумова, де особисто передали подарунки від святого Миколая дітям – Єгору і Арсенію. Після цього керівники управлінь, структурних підрозділів доповіли про стан справ, про проблемні питання в своїх галузях.

   Начальник управління агропромислового розвитку О. Андрійченко доповіла про результати останнього моніторингу стану озимих культур: 22 % зернових – в слабкому стані, ситуація з посівами ріпаку гірша – лише 9 % в доброму стані, а 46 % - в слабкому. Станом на сьогоднішній день підприємства продовжують завезення мінеральних добрив, ПММ, все насіння   кондиційне. Ціни на зерно, соняшник залишились на попередньому рівні. Також було проінформовано що був мітинг Аграрного Союзу і птахівництва, щоб вони внесли зміни до податкового кодексу. Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ О. Міргородський проінформував, що за грудень рівень проплати громадянами за всі комунальні послуги становить 93%.

  Також на нараді розглянуті питання про стан виплат соціальних допомог, субсидій та пенсій на території районуНачальник відділу освіти Л.Гапич доповіла що всі заклади працюють у звичайному режимі, у Добропільську ЗОШ в суботу привезли модульну котельну, Святогірську ЗОШ привезли спортивний інвентар від програми ЮНІСЕФ. Іде підготовка до новорічних свят. По закінченню наради керівництвом району найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.


Джерело: http://donoda.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх