В Доброполье привлекли к ответственности родителей, чьи дети прогуливают уроки

Переглядів: 1860 1 17.12.2013 в 22:50:42 Новини місцевої влади
В Доброполье привлекли к ответственности родителей, чьи дети прогуливают уроки
   З метою реалізації завдань та доручень Президента України щодо захисту прав дитини в Добропіллі постійно проводяться заходи, направлені на попередження бездоглядності дітей та профілактику безвідповідального ставлення батьків до своїх батьківських обов’язків.

   Так, 11грудня в м. Добропілля був проведений профілактичний рейд „Діти вулиці”, в якому взяли участь головний спеціаліст служби у справах дітей Бажинова О.М., начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Черкашин О.В., спеціаліст міського відділу освіти Мелешко Л.В., спеціаліст міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Баранець С.К. 
загрузка...
   У ході рейду було обстежено вокзали міста, ринкові площі, місця скупчення людей з метою виявлення дітей, які перебувають на вулиці без нагляду дорослих. Було виявлено 3 дітей, які йшли з ринку до школи, при цьому спізнившись на урок. Двоє неповнолітніх (учні 9-го класу) були затримані під час паління, їх батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

   Також було обстежено умови проживання і навчання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей.
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 VADOS • 22:21:33, 18.12.2013
У ході рейду було обстежено вокзали міста, ринкові площі, місця скупчення людей з метою виявлення дітей, які перебувають на вулиці без нагляду дорослих. Було виявлено 3 дітей, які йшли з ринку до школи, ....Капец нарушение, родителей расстрелять.
ComForm">
avatar
Наверх