ТРЕТЯ СПАРТАКІАДА ПРАЦІВНИКІВ ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ - спортсмени-шахтарі ДП «Добропіллявугілля» зайняли 3 місце

Переглядів: 1923 5 26.06.2009 в 01:01:20 Суспільство

   У ці дні в Криму, в м. Алушта, на базі Олімпійського учбово-спортивного центру «Спартак» відбувається  третя спартакіада працівників вугільної промисловості України. Сьогодні і завтра – завершальні дні змагань. Проводять її Міністерство вугільної промисловості, ЦК профспілки працівників вугільної промисловості та Центральна рада фізкультурно-спортивного товариства «Україна». В програмі змагань: армспорт, гирьовий спорт, настільний теніс, легка атлетика, футзал, волейбол, шахи, шашки.  

    Як повідомляє Юрій Калинюк, відповідальний за розвиток спортивного руху в Мінвуглепромі, всього в змаганнях бере участь понад 350 спортсменів, представників вугільних підприємств різних форм власності. На сьогодні основна частина змагань уже завершилася, можна говорити про попередні підсумки спартакіади.

Як розповідає Юрій Степанович, є справді чудові досягнення. Скажімо, шахтар із ДП «Ровенькиантрацит» Сергій Морозов пробіг стометрівку за 11 секунд. Руслан Холявко із ДП «Свердловантрацит», захоплюючись гирьовим спортом, встановив рекорд спартакіади піднявши 24-кілограмовий снаряд 227 разів, а Валерій Беліцький із ДП «Красноармійськвугілля» вижав гирю 210 разів.

            Чемпіоном із шахів став майстер спорту Олексій Князєв із ВАТ «Павлоградвугілля». Його колега по команді Андрій Тєрьохін став кращим на шашкових змаганнях. А ось у настільному тенісі уже втретє не було рівних Анатолію Рибицькому із ДП «Свердловантрацит».

            Чемпіонські медалі з волейболу дісталися спортсмена ДП«Макіїввугілля», а ось кращими з футзалу стали футболісти ДП ДУЕК.

            У командному заліку на першому місці спортсмени відкритого акціонерного товариства «Павлоградвугілля», на другому – державного підприємства «Свердловантрацит», на третьому спортсмени-шахтарі ДП«Добропіллявугілля».

 

Прес-служба Мінвуглепрому

Источник: http://www.mvp.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
5 dobrepole • 18:59:21, 02.07.2009
Чтобы туда попасть нужно узнать во Дворце спорта. Там есть секция мужЫков - волейболистов и они туда каждый год ездят не то отдохнуть, не то посоревноваться))). Вечером у них идет другая Олимпиада, кто больше выпьет)))
avatar
4 Vitaxa-ViD • 13:23:11, 02.07.2009
а как на эти соревнования можно попасть??
avatar
3 dobrepole • 19:57:33, 26.06.2009
Даже можно назвать одного из лидеров команды))) Терещенко Владимир Михайлович.
avatar
2 vitesse • 11:53:48, 26.06.2009
Три... biggrin
avatar
1 dobrepole • 01:32:21, 26.06.2009
Молодцы наши спортсмены. Интересно, а сколько всего было ГП?
ComForm">
avatar
Наверх