Святий Миколай іде - подарунки дітлахам несе!

Переглядів: 949 0 21.12.2021 в 10:30:23 Новини поліції
Святий Миколай іде - подарунки дітлахам несе!

Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Чому? Бо саме взимку – найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок та солодощів!

Попереду стільки всього неймовірного! А починаються зимові свята з Дня святого Миколая, який щорічно в Україні відзначається 19 грудня. Взимку цього свята особливо чекають діти, так як, згідно з традицією, святий залишає у них під подушкою солодощі та подарунки. Це свято здавна шанують в Україні, адже Миколай дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. Це особливе свято вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього діти, навчає милосердю, доброті та чуйності, всепрощенню та любові до ближніх.

19 грудня, в День Святого Миколая, в Добропіллі відбулось відкриття головної новорічної ялинки міста. За традицією на мешканців очікувала розважальна програма, конкурси, пісні та багато інших цікавинок.

До святкування цього чарівного свята долучились і співробітники Покровського районного відділу № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області. Разом із своїми родинами вони привітали мешканців м Добропілля, побажали усім міцного здоров’я, здійснення мрій та приємних подарунків на новорічні свята.

 

Покровський РВ № 2

філії ДУ «Центр пробації»

в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх