Добропольские депутаты отчитались перед избирателями

Переглядів: 1351 0 23.09.2017 в 09:00:38 Новини місцевої влади
Добропольские депутаты отчитались перед избирателями

Депутат міської ради – це особа, якій громадяни делегують повноваження керувати містом від їх імені та в їх інтересах. Раз на рік цей представник громади у владі має звітувати перед своїми виборцями про зроблену роботу.

На чергову ХХХІ сесію міської ради внесено проект рішення «Про організацію проведення звітів депутатів міської ради VІІ скликання перед виборцями».

Цим проектом рішення пропонується визначити строки проведення звітів депутатів Добропільської міської ради VII скликання перед виборцями щорічно з 1 по 30 листопада. Депутати зобов’язуються:

- заздалегідь визначити час та місце проведення звіту, про що до 25.10.2017 року повідомити міську раду;

- інформувати раду про результати обговорення звітів, зауважень і пропозицій, висловлених виборцями на адресу ради та її органів, шляхом надання письмових звітів у сектор забезпечення діяльності міської ради. Термін виконання – до 10.12.2017 року.

З узагальненими графіками проведення звітів депутатів міської ради можна буде ознайомитися на офіційному веб-сайті Добропільської міської ради. Також передбачено розміщення на сайті звітів всіх депутатів Добропільської міської ради VIІ скликання.

Обов’язок депутата звітувати про свою роботу перед виборцями у поєднанні з активною депутатською діяльністю є надзвичайно корисним, його належне виконання робить діяльність депутата повноцінною, логічною та змістовною.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх