Знакомьтесь, депутат районного совета - Татьяна Слушаенко + ФОТО

Переглядів: 1864 0 13.12.2016 в 09:00:32 Новини місцевої влади
Знакомьтесь, депутат районного совета - Татьяна Слушаенко + ФОТО
Тетяна Володимирівна Слушаєнко, за фахом – фельдшер. В 2015 році завдяки активній життєвій позиції була обрана односельцями депутатом Добропільської районної ради.   Народилася в селі Ганнівка, свою трудову діяльність починала з ФАПу рідного села, куди повернулась відразу після навчання.

  Нині вона – завідувач здоровпунктом ш. «Добропільська», на цій посаді вже 6 років. Разом з чотирнадцятьма підлеглими опікується здоров’ям гірників.
   Незважаючи на те, що працює у місті, Тетяна, як житель Ганнівки і представник її інтересів в районній раді, постійно опікується проблемами маленької батьківщини, зокрема і станом медичної галузі на ній. Люди частенько звертаються у сільський ФАП по допомогу, адже переважна більшість мешканців пенсійного віку. ( Кількість населення за переписом населення 2001 року – 1095 осіб). Тільки стан медичного закладу, де приймають пацієнтів, гнітючий: водопроводу та каналізації немає, опалення – пічне, підлога провалюється. Жителі ж мріють про повноцінний комфортний ФАП, з якісними послугами, бідкаються, що не кожен у разі потреби має можливості дістатися міської лікарні. На додачу до цього в селі і аптечного пункту немає, а він би зміг «виручити» літніх ганнівчан.
   У Тетяни є заповітна мрія - наявність в районі виїзного флюорографа, який би надавав безкоштовні медичні послуги всім жителям Добропільщини. У колишні часи такі зручності були і селянам це дуже подобалось. Робота пересувного рентген-кабінету позбавляє і зайвих клопотів (приїхати в лікарню і відстояти в черзі), і матеріальних витрат. Адже саме через ці причини чимало селян і зовсім не проходять рентген-обстеження.
 

    Намагаючись допомогти односельцям з проблемами, Тетяна Володимирівна спирається на допомогу громадських активістів, серед яких Світлана Трофімова, велике сімейство Іщенків, та й власну родину до справ долучає. 
    8 грудня 2016 року Тетяну Слушаєнко з нагоди свята Дня місцевого самоврядування нагороджено Почесною грамотою Добропільської районної ради. 
    Бажаємо районному депутату незгасаючої енергії, натхнення та подальшого служіння громади!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх