Зимнее совершенствование харизмы лидерства Доброполья + ФОТО

Переглядів: 1315 0 15.01.2014 в 18:08:53 Суспільство
Зимнее совершенствование харизмы лидерства Доброполья + ФОТО

   І знову гостинно розкрилися двері назустріч тим, хто прагне до вдосконалення себе, як лідера учнівського самоврядування.
         9 та 10 січня у ЦДЮТ м. Добропілля пройшли заняття зимового циклу «Творчість – криголам від зимової стужі» за програмою  «Ансамбль харизматичного лідера».
 
Змістовою складовою цієї зустрічі стали такі основні проблеми: інтерактивні технології творчого розвитку особистості в умовах самоврядування; проектна діяльність лідерства.
          Розкута, творча атмосфера дозволила активістам шкіл міста розкрити свої якості в умовах взаємодії та обміну досвідом. Визначено алгоритм розробки та впровадження лідерських проектів, які повинні мати суспільно-корисну направленість, це є головною умовою міського конкурсу «Лідер-року», який пройде у квітні.
 
Бонусна система заохочення активності та якості здобутих знань, поповнила особисті рахунки всіх, хто прагне успішно пройти відбірковий тур для допуску  до фінального випробування кращих серед кращих Добропільської міської дитячо-юнацької організації «Мрія». Лідер-переможець очолить міську Раду самоврядування у наступному навчальному році.
 
Ще одним із важливих аспектів спілкування у колі однодумців, було визначення шляхів реалізації запропонованих проектів комісіями ДОНСТАР та обговорення можливостей оновлення електронного видання газети Донецької обласної Ради старшокласників. Як відомо, саме добропільці очолюють комісію преси та інформації, висвітлюють новини всіх активістів самоврядування області. Тому є сподівання, що зимовий випуск газети продемонструє новий дизайн та цікаве змістовно-візуальне наповнення.

Завершенням зимового циклу традиційно стала креативна рефлексія зустрічі. Цього разу лідери презентували елемент ансамблю свого стилю, який символічно вміщує кращі набуті під час навчання якості. Карнавальна маска, що «зігріває» від зимової стужі, кожного відрізняла винахідливістю, креативністю, неповторністю та емоційною піднесеністю.
         З приходом Нового року ми завжди чекаємо чогось нового в житті, нових поворотів та вражень. Склалося враження, що наші лідери загорілися новими ідеями, будемо чекати на подальші успіхи.

В.В. Верещагіна, методист-куратор  учнівського самоврядування у м. Добропілля
   Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх