Добропольским защитникам Украины посвящается: Сергей Жахалов

Переглядів: 1334 0 12.10.2018 в 12:00:28 Суспільство
Добропольским защитникам Украины посвящается: Сергей Жахалов

Війна – це зараз не слова, а реальність. Але кожен з нас хоче спокою. Мир, незалежність та цілісність держави завойовують для нас ті, хто зараз стоїть на захисті нашої країни, – справжні герої сучасності.

Сергій Жахалов народився і виріс в селищі Святогорівка Святогорівської селищної ради. Ріс звичайним хлопцем, веселим бешкетником, з яким товаришували всі. По закінченню школи Сергій пішов навчатися до Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету, а потім вступив до Харківського авіаційного університету.

Ще з дитинства хлопець мріяв, як піде служити в армію. Та коли прийшов час призову, то за станом здоров’я на строкову службу його не взяли.

Засмутився, але ненадовго. Вирішив іти служити за контрактом. І знову не вдалося… Мама благала, щоб не йшов… Пожалів її, послухав.

Та ось прийшов час, коли ні вмовляння матері, ні жодна інша причина не могли зупинити, - прийшла війна.

Не замислюючись, пішов служити за контрактом. Проходив навчання спочатку в Десні, потім на Широколанському військовому полігоні, далі - натівські міжнародні навчання в Яворові. І в жовтні 2016 року вступив до 93-ї механізованої бригади, яка на той час знаходилася в Луганській області. Десять місяців поспіль, у будь-яку погоду захищав кордони рідної країни. Не один раз був на передовій, лежав у окопах, ховаючись від обстрілів ворога, ходив у розвідку, проводив розмінування небезпечних ділянок. Далі ротація. Трішки відпочив і знову в бій. Тепер це були Докучаєвські кар’єри, які також знаходилися під постійним обстрілом ворожої артилерії.

Зараз Сергій знаходиться на ротації.

Тож побажаємо йому міцного здоров’я, мирного неба та незламної волі.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх