Семья пенсионеров из Доброполья пострадала от «оконных мастеров»

Переглядів: 1489 0 15.02.2018 в 09:00:38 Новини поліції
Семья пенсионеров из Доброполья пострадала от «оконных мастеров»

Три тисячі гривень в якості передплати за замовлені вікна віддала літня жінка молодикам, які приїхали за її викликом робити заміри. «Майстри» пообіцяли повернутися із готовими вікнами через три тижні, але замість цього – зникли. Про це повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 65-річний чоловік із заявою про те, що їх із дружиною ошукали невідомі люди.

З’ясувалося, що потерпілий побачив на стіні свого під’їзду оголошення, в якому фірма пропонувала встановити пластикові вікна зі знижкою 35%. Чоловік зірвав оголошення, приніс додому і разом з дружиною вони вирішили замінити старі вікна на нові. Для цього потерпілі зателефонували на вказаний в об’яві номер та викликали майстрів.

«Майстри» приїхали, зробили відповідні заміри та уклали з подружжям письмову угоду про те, що аби отримати знижку, «замовнику» необхідно зробити передплату три тисячі гривень. Потерпілі погодилися, віддали гроші та почали чекати на нові вікна.

Коли термін їх поставки сплинув, дружина зателефонувала на фірму аби уточнити чи довго ще чекати на їхнє із чоловіком замовлення та замість відповіді почула лайку в свій бік, а потім короткі гудки. Подружжя ще кілька разів намагалося додзвонитися «майстрам», але марно. Зрозумівши, що невідомі «заробили» на їхній довірливості, ошукані пенсіонери прийшли до поліції.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до трьох років позбавлення волі.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх