Добропільські правоохоронці затримали нападників на національну лотерею

Переглядів: 1055 0 24.11.2019 в 10:30:13 Новини поліції
Добропільські правоохоронці затримали нападників на національну лотерею

Наприкінці вересня двоє чоловіків увірвалися до приміщення закладу та, погрожуючи ножем оператору та охоронцю, заволоділи готівкою. Поліцейські встановили та затримали підозрюваних.

29 вересня до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників національної лотереї у смт.Новодонецьке про те, що двоє чоловіків, погрожуючи ножем, заволоділи грошима у розмірі 4 000 гривень.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та кінологічна служба ГУНП в Донецькій області. На затримання зловмисників були орієнтовані усі наряди поліції.

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів та відпрацювання території обслуговування оперативники встановили, що до скоєння злочину причетні двоє мешканців Добропілля, 18 та 27 років. Раніше до кримінальної відповідальності вказані особи не притягувалися.

Правопорушникам повідомлено про підозру у скоєння злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх