В Золотом Колодце прошел праздник "Последнего звонка" + ФОТО

Переглядів: 1207 0 28.05.2018 в 10:00:22 Освіта
В Золотом Колодце прошел праздник

25 травня 2018 року  до Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітала сільський голова Тетяна Сидоренко, де відбулося свято «Останнього дзвоника». 

  До всіх присутніх звернулася директор школи Оксана Солоп з привітанням свята, відзначивши високий рівень підготовки учнів у школі, талант вчителів та участь місцевої влади у допомозі школі. Також Оксана Володимирівна вручила низку грамот  переможцям  і  призерам у районних конкурсах та олімпіадах.

    З привітальним словом виступила заступник начальника управління соціального захисту населення Добропільської РДА   Ірина Анісімова, яка побажала випускникам знайти правильну дорогу в житті, завжди досягати поставленої мети, бути щасливими.

    «Цей день особливий для кожного з Вас. Сьогодні для Вас востаннє пролунає шкільний дзвоник. Я впевнена, школа дала Вам багато знань, навичок і досвіду, який Ви будете тепер вдосконалювати самостійно. Саме від Ваших ідей та наполегливості  залежить майбутнє наших сіл та всієї України! Зичу нових відкриттів, успіху та гарного настрою», - промовила Золотоколодязький сільський голова Тетяна Борисівна Сидоренко.
    В квітні місяці Золотоколодязької сільською радою було оголошено конкурс  «Збережемо первоцвіти» на кращі плакати, фото, вірші, малюнки. Сільським головою були вручені дипломи переможцям та учасникам конкурсу і пам’ятні подарунки від Валерія Івановича Каніболоцького.
    Закінчилося свято традиційно – дзвоником, який пролунав у виконанні учнів 11 класу.
Виконком Золотоколодязької сільської ради щиро бажає всім випускникам та учням школи щастя, здоров’я та успіху у підкоренні нових горизонтів!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх