В Добропольском районе открыт конкурс-выставка новогодних елок

Переглядів: 1383 0 18.12.2013 в 15:12:37 Новини району
В Добропольском районе открыт конкурс-выставка новогодних елок
   Наближається улюблений, довгожданий час - час зимових канікул і новорічних свят. Ці дні завжди пов'язані з дивом, а в чудеса хочеться вірити завжди. Напевно, жодні свята ми не чекаємо так сильно, як новорічні, тим більше, що їх, досить, багато. Новорічні свята 2014 розтягнутися на цілих 10 днів, відразу прихопивши і Різдво, і не встигнемо ми ще відійти від них, як настане ще один новорічне свято — це Старий Новий рік. І лише від однієї думки, що з настанням нового року нас очікує стільки приємних моментів, на душі стає якось тепліше і радісніше.   

   Наш район готується до новорічних свят заздалегідь. Адже треба все продумати, закупити подарунки, прикраси, приготувати новорічний наряд, розробити масові заходи у школах, дитячих садочках, клубах району. Але ці клопоти досить приємні.

   На виконання у регіонах завдань, доручень Президента України Віктора Януковича щодо захисту прав дитини, вчора, 16 грудня 2013 року в райдержадміністрації було відкрито конкурс-виставку новорічних ялинок. Роботи зроблені з різного матеріалу та різноманітними методиками вихованцями районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

   17 грудня 2013 року кращі роботи приймуть участь в Донецькому обласному краєзнавчому музеї, у відділі екології у конкурсі виставці «Віфлеємська зірка 2013. Збережи ялинку».
   Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх