В Добропольском районе открыли сеть уличного освещения

Переглядів: 1408 1 11.12.2013 в 22:20:15 Новини району
В Добропольском районе открыли сеть уличного освещения
   Вирішення соціально-економічних проблем, які турбують жителів Добропільського району, постійно знаходяться на контролі у керівництва райдержадміністрації.
   Незважаючи на складну політичну та економічну ситуацію, яка склалася в державі на сьогоднішній день, в районі працюють всі підприємства, організації та установи в звичайному режимі.
Виконуючи соціальні ініціативи Президента України, Програму «України для людей», вирішуючи актуальні проблеми району, 10 грудня в одному з віддалених сіл району, в с. Новоторецьке (Новоторецька сільська рада) було урочисто відкрито мережу вуличного освітлення.
 
   З місцевого бюджету було виділено 152 тис. грн. для проведення всіх необхідних робіт, встановлено 51 світлоточку на відстані 1,8 км.
   Участь у відкритті прийняли в.о. голови райдержадміністрації Т. Бєлянкіна, заступник голови райдержадміністрації М. Шаповалов, сільський голова О. Кордюков, громада села.
Перед тим, як включити освітлення, сільський голова відмітив, що даний об’єкт не останній, що планує зробити в селі місцева влада, потужності достатньо для продовження робіт для повного вирішення питання вуличного освітлення села.
   Т. Бєлянкіна, вітаючи присутніх з їх маленьким святом, відмітила, що ще декілька років тому важко було і думати про такий розмах робіт.
   Від імені сільської громади Н. Воєвода, голова первинної ветеранської організації, подякувала районній владі і особливо сільському голові Олександру Кордюкову за велику увагу до вирішення проблем жителів села.
   Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 Vlados • 08:29:47, 12.12.2013
И это в 2013 году) когда космические корабли бороздят....
ComForm">
avatar
Наверх