В Добропольском районе определены победители мини-проектов

Переглядів: 1479 0 08.04.2016 в 06:18:00 Новини району
В Добропольском районе определены победители мини-проектов
Добропільська районна рада в цьому році вперше проводить на районному рівні конкурс міні-проектів, націлений на вирішення проблем територіальних громад їх власними силами та ініціативами.
     В 2016 році активістами Святогорівської селищної ради, Світлівської, Золотоколодязької, Криворізької, Нововодянської сільських рад подано 8 проектів, більшість з них направлена на покращення соціальної сфери.
  За вимогами конкурсу місцева експертна група провела відбір проектів та визначила переможців.
   Вітаємо їх, бажаємо натхнення і наполегливості у втіленні в життя задуманого та закликаємо всіх небайдужих жителів селища, сіл приєднатися до активістів і зробити свій внесок в покращення життя свого селища, села, школи, дитячого садка, клубу.
Переможці міні-проектів 2016
І місце «Чисте звучання» - проект ініціативної групи сел. Святогорівка покращення матеріальної бази школи придбання музичного обладнання.
ІІ місце «Новий Старт» - проект ініціативної групи сел.Шевченко покращення матеріальної бази клубу придбання одягу сцени.
ІІІ місце «Кіндерленд» - проект ініціативної групи с. Криворіжжя благоустрій сільської території, встановлення дитячого майданчика.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх