В Доброполье стартует публичная консультация по развитию инфраструктуры города

Переглядів: 1111 0 04.04.2018 в 08:00:12 Суспільство
В Доброполье стартует публичная консультация по развитию инфраструктуры города

У Добропіллі впроваджується новий інструмент налагодження зв’язків між владою та громадянами – публічні консультації з громадянами за допомогою ресурсу «Ваша Думка».

Публічні консультації з громадянами – це інструмент, завдяки якому влада звертається до громадян для отримання їхніх думок щодо питання, яке впливає на їхнє життя. Метою такого інструменту є не лише вислуховування пропозицій громадян, але процес, який наприкінці має результат – прийняття рішення.

На першу публічну консультацію у Добропіллі винесли питання: «Яку зону відпочинку реконструювати першою»:

  1. Міський парк культури та відпочинку (вул. Першотравнева) – популярне місце дозвілля серед матусь із дітками та сімей. Також зранку і до вечора саме тут багато мешканців займаються спортом на свіжому повітрі.
  2. Сквер Центру культури та дозвілля (вул. Фестивальна) – знаходиться у центрі міста, поруч розташовані кафе, центр відпочинку для молоді, скалодром. Усі заходи місцевого значення проводяться саме у цьому місці для дозвілля.

Dobropillia

Зазначимо, що ще в лютому відбулася зустріч координатора Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» Інституту «Республіка» з представниками влади. На зустрічі в межах проекту «Задай курс владі» презентувався новий інструмент взаємодії громадян із владою – публічні консультації.

Як зауважив міський голова Андрій Аксьонов: «Публічні консультації для добропільчан – це новий інструмент для комунікації між владою та громадськістю. При винесенні питання на публічну консультацію було ураховано два фактори: по-перше, щоб питання було легким для розуміння мешканців. По- друге, це питання, що у результаті впливає на життя всіх мешканців міста. Міський парк культури та відпочинку та Сквер Центру культури та дозвілля – це дві основні зелені зони міста, де всі громадяни проводить свій вільних час разом із сім’єю, особливо у теплу пору року».

Висловити думку можна за допомогою SMS «3242 номер відповіді» на номер 093-177-00-35* або за посиланням: vdmk.org/3242

Будь активним! Твоя думка важлива!

Примітка. Проект «Задай курс владі» втілюється за підтримки Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин (NDI).


Джерело: http://inrespublica.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх