В Доброполье пройдет этап Всеукраинских Форумов «Синергия власти и общества - возможна?\!»

Переглядів: 1349 0 07.07.2017 в 08:00:53 Центр муніципального розвитку
В Доброполье пройдет этап Всеукраинских Форумов «Синергия власти и общества - возможна?\!»

10 липня 2017 року Інститут “Республіка” у м.Добропілля проводить етап Всеукраїнських Форумів «Синергія влади і громади – можлива?\!»

Відбудеться представлення результатів дослідження Інституту «Республіка» щодо звітування депутатів місцевих рад: всеукраїнський та місцевий розріз. Експерти підготували кількісний та якісний аналіз звітів депутатів і розкажуть про тонкощі такої, здавалося б на перший погляд, легкої справи.


Також учасники форуму зможуть долучитися до обговорення результатів дослідження Інституту «Республіка» та дослідницької кампанії «Active Group» «Участь громадян у прийнятті рішень: всеукраїнський та місцевий розріз».

Кожен учасник матиме змогу поставити запитання до експертів та представників влади, висловити своє бачення ефективності взаємодії між виборними особами та громадянами.

Запрошуємо Вас до участі у Форумі.

Дуже сподіваємось на Вашу участь, оскільки в межах Форуму йтиметься про важливі питання синергії громади і влади, звітувань депутатського корпусу Добропільської міської ради, активності/пасивності громади Добропілля та налагодження комунікації між владою і громадою.

Захід відбудеться 10 липня 2017 р. в актовому залі Добропільської міської радиі, що за адресою м.Добропілля, вул. Першотравнева, 83.

Початок о 10:00.

Телефон для довідок: (050)980-44-72 Сергій Калінін, координатор ВІ «Активна Громада» ВГО «Інститут «Республіка».


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх