В Доброполье местный пенсионер бросился под поезд и погиб

Переглядів: 2308 0 27.12.2016 в 08:00:47 Новини поліції
В Доброполье местный пенсионер бросился под поезд и погиб

Добропільські правоохоронці встановили особу чоловіка, який вчинив суїцид, кинувшись під потяг. В результаті чоловік отримав травми несумісні з життям. Поліція проводить досудове розслідування і встановлює причини такого вчинку.

Вчора, близько 08:00, до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера залізничної станції «Добропілля» про те, що невідомий кинувся під потяг. В результаті потяг переїхав чоловіка та завдав травми несумісні з життям. 

На місце події одразу виїхали правоохоронці. Під час спілкування з очевидцями поліцейські з’ясували, що загиблий стояв на платформі, а коли почув звуковий сигнал відразу стрибнув під вантажний потяг, який прибував на станцію «Добропілля». Потерпілий загинув миттєво.

Вже через пів години правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 75-річний місцевий житель. Зі слів родичів останнім часом чоловік страждав на провали в пам’яті, однак в загалі поводився адекватно. Причини, що спонукали пенсіонера звести рахунки з життям, на сьогодні не відомі. Наразі ведеться слідство.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх