В Доброполье каждое обращение граждан в налоговую не остается без внимания и детального разъяснения

Переглядів: 1647 0 28.10.2015 в 15:35:35 Новини податкової інспекції
В Доброполье каждое обращение граждан в налоговую не остается без внимания и детального разъяснения

   Реалізація конституційних прав і свобод громадянина, закріплених Конституцією України, значною мірою пов’язана з можливістю звернення до компетентних органів у випадку порушення зазначених прав і свобод. Своє право на звернення громадяни м. Добропілля та Добропільського району можуть реалізувати звернувшись письмово чи усно до Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області.

   З метою оперативного реагування на інформацію заявників, проводиться детальний аналіз звернень, що надходять від громадян.

   Так, за 9 місяців 2015 року до Добропільської ОДПІ надійшло 17 письмових звернень громадян, а саме - 3 від пенсіонерів, 4 від працівників підприємств, 5 від підприємців, 2 від безробітних, 4 від фізичних осіб, які провадять незалежну професійну діяльність.

   З загальної кількості звернень, звернення стосувалися податкової політики – 15, єдиного соціального внеску – 2.

   За результатом розгляду надані роз’яснення на звернення громадян в повному обсязі та у строк відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян».
Для оперативного розв’язання проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, у Добропільській ОДПІ працює приймальня громадян.
У 2015 році начальником та його заступниками здійснено 15 особистих прийоми громадян, за результатами яких питання які порушувалися громадянами вирішено позитивно.

   Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області нагадує, що з 28.10.2015 набирає чинності у новій редакції стаття 5 Закону України «Про звернення громадян», згідно якої звернення може бути також надане в електронному вигляді. 

   У свою чергу, електронне звернення, якщо воно надсилається без використання електронного цифрового підпису, повинно мати вигляд скан-копії та/або фото копії.    

 

Спеціаліст з питань комунікацій

Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх