Добропольская налоговая инспекция продолжает проверку деклараций госслужащих

Переглядів: 1595 0 25.03.2016 в 04:10:45 Новини податкової інспекції
Добропольская налоговая инспекция продолжает проверку деклараций госслужащих

Перевірку декларацій державних службовців продовжує Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області доводить до відома керівників органів державної влади та місцевого самоврядування лист Державної фіскальної служби України від 18.03.2016 № 9303/7/99-99-17-05-01-17 «Про вжиття заходів» щодо надання роз’яснення з питань направлення на перевірку Декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Повідомляємо, що до початку роботи електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до ст. 9 Закону України від 07 квітня 2011 року № 3206-VII «Про засади запобігання і протидії корупції», перевірки достовірності відомостей, зазначених суб’єктами декларування у Декларації, згідно п. 5 Порядку здійснення перевірки достовірності відомостей, зазначених у Декларації, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 13.03.2015 № 333, продовжують територіальні органи (державні податкові інспекції) за місцем проживання (податковою адресою) суб’єкта декларування.

Враховуючи наведене, для здійснення перевірки достовірності зазначених у Декларації відомостей відповідний орган протягом десяти днів з дня одержання декларації надсилає її копію до територіального органу ДФС за місцем проживання(податковою адресою) суб’єкта декларування (м. Добропілля, пров. Європейський, 4, Добропільська ОДПІ).

 

 

Сектор організації роботи

Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх