В Доброполье группа быстрого реагирования в течение 30 минут задержала уголовника

Переглядів: 1942 0 27.04.2016 в 14:50:40
В Доброполье группа быстрого реагирования в течение 30 минут задержала уголовника

У Добропіллі ГШР протягом 30 хвилин затримала чоловіка, який ледь не вбив людину 

Завдяки миттєвій реакції та злагодженим діям правоохоронці за «гарячими слідами» затримали зловмисника, який знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, завдав ножові поранення перехожому. Дії злочинця кваліфіковано як замах на вбивство. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

В Добропільське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що біля  магазина «Міраж» агресивний невідомий молодий чоловік завдав ножеві поранення 41-річному місцевому мешканцю.

За вказаною адресою одразу виїхали працівники ГШР та слідчо-оперативної групи. Поліцейські з’ясували, що 41-річний місцевий мешканець стояв на вулиці та пив каву. Чоловік чекав свого товариша, який невдовзі повинен був приїхати до нього на зустріч. В цей час біля нього проходив 39-річний мешканець Олександрівки, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Під впливом алкогольних напоїв чоловік почав чіплятися до потерпілого, обзивати його та грубити. Мужчина не звернув уваги на кривдника, відійшов від нього та відвернувся. В цю мить зловмисник накинувся на чоловіка та умисно наніс йому два удари ножем в область лівого плеча, та один удар ножем в область грудної клітини.

Потерпілий відразу звернуся по допомогу до групи швидкого реагування поліції, яка патрулювала територію міста. На розшук зловмисників було терміново орієнтовано весь особовий склад Добропільського відділення поліції. Досконале знання території обслуговування дало змогу співробітникам ГШР впродовж 30 хвилин затримати нападника. Їм виявився 39-річний мешканець Олександрівки.

На даний час зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

З місця події вилучено ніж та одяг з плямами бурого кольору, який був на зловмиснику того дня. Усі вилучені речі направлені на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 та ст.115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За скоєння такого злочину молодому чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

 

Добропільське відділення поліції

Красноармійського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх