В Доброполье был проведен семинар на тему "ВИЧ/СПИД. Профилактика" + ФОТО

Переглядів: 3492 0 10.02.2016 в 04:09:33 Пенітенціарна служба
В Доброполье был проведен семинар на тему
   08 лютого  2016 року  старшим інспектором Добропільського МРВ КВІ УДПтСУ в Донецькій області капітаном внунтрішньої служби Башта Н.В. із підобліковими особами перебуваючими на обліку в кримінально-виконавчій інспекцї був проведен семінар на тему:  «ВІЛ/СНІД. Профілактика».
   Засудженим було доведено, що СНІД - це найтяжча економічна проблема. Зміст і лікування хворих й інфікованих, розробка й виробництво діагностичних і лікувальних препаратів, проведення фундаментальних наукових досліджень і т.д.  Досить непроста й проблема захисту прав хворих СНІДом й інфікованих, їхніх дітей, рідних і близьких. Важко вирішувати й психосоціальі питання, що виникли у зв'язку із цим захворюванням. 
   Термін СНІД розшифровується як синдром набутого імундефіциту, але придбаних імунодефіцитів багато, а СНІД - один. Тому сьогодні вірніше сказати так: СНІД - це такий придбаний імунодефіцит, що відрізняється від інших наявністю певного комплексу властивостей і специфічного збудника.
СНІД - це не тільки проблема лікарів і працівників охорони здоров'я, але й учених багатьох спеціальностей, державних діячів й економістів, юристів і соціологів.
          Усі повинні знати й розуміти, що СНІД увійшов з нами в XXI століття. І для того, щоб вижити, зменшити ризик зараження й поширення захворювання, якнайбільше людей у всіх країнах повинні багато чого знати про СНІД - про розвиток і клінічні прояви захворювання, його профілактику й лікуванні, догляд за хворими, психотерапію хворих й інфікованих.
 
Начальник Добропільського МРВ КВІ
УДПтСУ в Донецькій області
майор внутрішньої служби                                                Л.В.Капраленко 

В Доброполье был проведен семинар на тему


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх