В Доброполье будут внедряться лучшие практики Западной Украины

Переглядів: 1189 0 08.07.2018 в 11:00:57 Новини місцевої влади
В Доброполье будут внедряться лучшие практики Западной Украины

Завдяки громадським організаціям «Київський діалог», «Європейський обмін», ЦеГрін «Донбас» з 2 по 4 липня відбулась навчальна поїздка посадових осіб місцевого самоврядування Донецького регіону до Західної України. Наше місто представляв перший заступник міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ.

Учасників делегації ознайомили з досвідом передових міст: Дрогобича, Івано-Франківська, Львову.

У Львові делегацію зустрів заступник міського голови Андрій Москаленко та представив учасникам делегації стратегічні напрями розвитку міста. В Дрогобичі міський голова Тарас Кучма розповів про залучення інвестицій до міста та Smart City. Секретар міської ради Івано-Франківська Оксана Савчук поділилась досвідом формування муніципальної бази даних, впровадження інновації в сфері житлово-комунального господарства, електронного документообігу та роботи електронних сервісів міста.

zah uk1

zah uk2

Подібні заходу мають дуже велике значення для розвитку України. Як зазначив голова міста Дрогобича, всі міста України повинні бути партнерами та допомагати один одному розвиватись та бути успішними. Наші населені пункти мають спільні або подібні проблеми незалежно від розміру та розташування на карті. Обмін досвідом є своєрідним поштовхом до розвитку та створення комфортних умов для проживання.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх