В Добропіллі послаблення карантину, але знімати маски зарано!

Переглядів: 983 0 13.06.2020 в 10:30:45 Новини району
В Добропіллі послаблення карантину, але знімати маски зарано!

В Донецькій області (крім м. Слов’янськ) нарешті встановлені послаблення протиепідемічних заходів. Відповідне рішення прийнято і Добропільською міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки на надзвичайних ситуацій.
З 10 червня дозволено роботу закладів фізичної культури і спорту за умови дотримання вимог Тимчасових рекомендацій, затверджених постановою головного санітарного лікаря України від 26.06.2020 № 28.

Також буде можлива діяльність і закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів, у тому числі культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід.

Відновлюють свою діяльність заклади харчування. Дозволяється приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів, зокрема дотримання відстані не менше ніж 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більше ніж чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років).

Детально ознайомитись зі всіма умовами пом’якшення карантину пропонуємо за посиланням - протокол.

Нагадуємо, що у разі погіршення епідемічної ситуації комісія зобов’язана зібратися на позачергове засідання і скасувати послаблення деяких карантинних обмежень. Звертаємо вашу увагу – в області продовжують діяти карантинні заходи. Отож, будьте обережними та дотримуйтесь профілактичних заходів.

 


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх