В Добропіллі масштабно відсвяткували День спорту + ВIДЕО + ФОТО

Переглядів: 1047 0 16.09.2020 в 10:30:43 Новини спорту
В Добропіллі масштабно відсвяткували День спорту + ВIДЕО + ФОТО

Вихідний день суботи був в місті дуже насиченим. Урочисте відкриття заходу, присвяченого Дню фізичної культури і спорту, розпочалось парадом спортсменів, це вихованці та тренери секцій баскетболу, боксу, бойових мистецтв В’єтнаму, важкої атлетики, волейболу, греко-римської боротьби, дзюдо, кікбоксингу, косікі карате, легкої атлетики, пауерліфтингу, спортивної гімнастики, тенісу, футболу, армрестлінгу, черлідингу, шахів, альпінізму і скелелазіння, а також аматори велоспорту представники громадської організації «Східний вітер». Добропілля вкотре підтвердило статус спортивної столиці Донеччини. Протягом всього дня пристрасті, боротьба та жага перемоги витали над стадіоном «Авангард».

Цього разу свідками справжнього бою титанів стали присутні на святі глядачі. Основною метою заходу була пропаганда здорового способу життя. А що може бути кращим аргументом, ніж коли наживо бачиш, які дива вміють робити дужі богатирі! Це — гарний стимул, щоб зайнятися фізичною культурою! А спорт дозволяє тримати в тонусі організм, вчить перемагати і зберегти здоров’я і довголіття!

Наші богатирі в буквальному сенсі підкорили серця глядачів своєю витримкою, вправністю і силою! Дякуємо усім стронгменам за участь і глядачам за підтримку! І вітаємо команду «Неудержимые» з перемогою.

Естафету від чоловіків прийняли жінки. Не менше видовищними були випробування в змаганнях «Fit Girl». Учасниці вміло продемонстрували, як можна поєднувати красу, грацію, витонченість з силою та жагою до перемоги. Боротьба дула запеклою та по жіночому емоційною, перемогу виборола команда «Iron Girl».

SD

Справжній вибух емоцій подарували глядачам збірні команди з футболу ШУ «Білозерське» та ШУ «Добропільське». Градус напруги зашкалював протягом всього матчу, нерви не витримували… У запеклій боротьбі, після серій пенальті перемогу отримала збірна ШУ «Білозерське». І вже надвечір на всіх глядачів та спортсменів чекала дискотека, фаєр-шоу і святковий салют.

SD2

Вiдео - Розовий слон


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх