В Добропольском районе прошли массовые спортивные соревнования + ФОТО

Переглядів: 1429 0 11.04.2016 в 03:03:18 Новини спорту
В Добропольском районе прошли массовые спортивные соревнования + ФОТО

7 квiтня жителі землі відзначали Всесвітній день здоров'я.

Цей весняний день для святкування такої теми вибраний не дарма. Адже квітень - середина весни, тобто час, коли пробуджується природа, хочеться почати все спочатку, робити добро і не повторювати помилок минулого. Саме завдяки цій позитивній весняної ноті була створена Всесвітня організація охорони здоров'я або скорочено ВООЗ.

Кілька років тому, до дня її створення, було вирішено заснувати міжнародний свято - Всесвітній день здоров'я. В цілях формування ЗСЖ, виховання інтересу до участі в спортивно – масових заходах, в цілях зміцнення впевненості дітей у своїх силах і знаннях, виховання любові до спорту 7 квітня в КЗ "Районна ДЮСШ" Добропільської районної ради проводився День Здоров'я.

У всіх секціях нашої школи тренери-викладачі доклали зусилля, щоб День Здоров'я пройшов на високому рівні. Кожен з них у своїй групі провів залік змагання з загально-фізичної підготовки.

У с.Святогорівка (тренер-викладач Матвійчук О.І.) у змаганнях з ЗФП переможцями стали Колосов Микола, Ханіна Ірина, Чегренець Євгенія. У с.Шилово (тренер-викладач Коржов В.В.) переможці - Півоваров Микола, Назаренко Микола, Яцишин Максим.

У с.Золотий Колодязь (тренер-викладач Терещенко О.Г.) переможці - Васюта Ілля, Голобородько Євген, Танічев Дмитро. В с.Октябрське (тренер-викладач Чернишов В.О.) переможці - Мусієнко Микола, Репяк Сергій, Лукянов Євген. В с.Світле (тренер-викладач Голизна Б.П.) переможці - Мартов Вадим, Попов Денис.

У с.Криворіжжя (тренер-викладач Брильов О.А.) переможці- Дерипалко Олексій, Костюченко Тетяна, Кудла Олександр.

У с. Ганнівка (тренер-викладач Телендій О.О.) перможці - Чертов Микола, Юрлов Юрій, Євсеєнко Стас. Вихованці ДЮСШ проявили здатність спільно включатися і виконувати будь-яку діяльність, застосовувати наявні знання про здоровий спосіб життя на практиці, надавати позитивний вплив на інших людей.

Щорічне проведення Дня здоров'я стало традицією в КЗ "Районна ДЮСШ". Він проводиться для того, щоб люди могли зрозуміти, як багато значить здоров'я в їхньому житті, і вирішити, що їм потрібно зробити, щоб здоров'я людей в усьому світі стало краще.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх