У жителей Доброполья будут проверять договоры на вывоз мусора

Переглядів: 1244 0 07.12.2018 в 11:30:40 Новини комунальних служб
У жителей Доброполья будут проверять договоры на вывоз мусора

В місті Добропілля проводиться перевірка юридичних та фізичних осіб підприємців Державною екологічною інспекцією у Донецькій області на предмет укладання договорів на вивезення побутових відходів.

Виконком Добропіьської міської ради закликає усіх мешканців, керівників підприємств, установ, організацій, власників магазинів, голів ОСББ укласти договори на вивіз побутових відходів. Для укладання договору, оплати за послуги з вивезення ТПВ необхідно звернутись за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева, будинок 56, 1 – й поверх. Довідки за телефоном: 2-83-61.

Згідно Закону України «Про відходи» та Правил благоустрою території м. Добропілля затверджених рішенням міською ради № 6/41-41 від 22.05.2013 до порушень відноситься відсутність у підприємств, установ, організацій, підприємців, громадян, які мають у власності або користуванні приміщення (будівлі, споруди), договору на вивіз побутових відходів зі спеціалізованими організаціями. Виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території м. Добропілля визнано ФОП Матяш А.О.

Відповідно до Правил благоустрою, при виявленні фактів порушення Правил благоустрою уповноважені органи мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані про порушення і на підставі яких буде відкриватись адміністративне провадження.

Тобто відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою території міста Добропілля і тягне за собою адміністративну відповідальність.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх