Учитель из Доброполья Елена Арефина получила награду из рук Президента Украины + ВИДЕО

Переглядів: 1914 0 28.01.2019 в 12:30:30 Освіта
Учитель из Доброполья Елена Арефина получила награду из рук Президента Украины + ВИДЕО

25 січня 2019 року, у Києві відбулася Всеукраїнська Рада з інклюзивної освіти за участі Президента України Петра Порошенка, Першої леді Марини Порошенко, членів уряду, парламенту, голів областей, представників системи освіти, громадськості, батьків і дітей з особливими потребами.

На конференції Президент наголосив, що в наш час інклюзивна освіта є пріоритетом. В свою чергу, голова благодійного фонду Порошенка, Марина Порошенко зазначила: «За останні три роки зроблено неймовірно багато і ми вже починаємо виходити на європейський і міжнародний рівень. Ми здійснили такі кроки, на які багатьом європейським і світовим державам знадобилося десятки років.».

По завершенню наради Глава держави разом з дружиною вручили іменні «Подяки» за активну співпрацю у питанні соціалізації дітей з особливими освітніми потребами та цінний внесок у запровадження інклюзивної освіти в Україні.

Подяку отримала й представниця Донецької області і, що особливо приємно, – нашого міста Добропілля. Це вчитель початкових класів Добропільського НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 4 з поглибленим вивченням окремих предметів - дошкільний навчальний заклад» - Арєфіна Олена Євгенівна.

Пишаємося своїми педагогами!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх