Участь працівників методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради у виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Переглядів: 1102 0 24.11.2017 в 09:00:18 Освіта
Участь працівників методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради у виставці «Інноватика в сучасній освіті»

За результатами проведення ІХ Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та Шостої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu», за підтримки й участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, згідно наказу Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти № 110/1 від 09 листопада 2017р. оголошена особиста подяка працівникам Добропільського методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради за високий рівень організаційно-методичної роботи щодо участі делегації Донецької області в ІХ Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» та Шостій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu».

Ця відзнака Донецького облІППО підтверджує високий рівень фахової компетентності методистів МК - справжніх друзів педагогів міста. Так тримати!

Вітаємо колег з вагомою подією! Бажаємо творчого натхнення, успіхів в подальшій педагогічній та методичній діяльності!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх