У м. Білицьке Добропільськими правоохоронцями викрито наркозбувача метадону

Переглядів: 1020 0 15.08.2020 в 07:30:30 Новини поліції
У м. Білицьке Добропільськими правоохоронцями викрито наркозбувача метадону

Більше одного року співробітники карного розшуку Добропільської поліції документували дане кримінальне правопорушення. Завдяки злагодженим діям поліцейських Добропільських правоохоронців та оперативним можливостям було припинено незаконну торгівлю наркотичними засобами, а злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
В ході обшуку у квартирі правопорушника поліцейські виявили та вилучили грошові кошти у сумі 1607 доларів США та 33400 гривень, 191 згорток забороненої наркотичної речовини «метадон», також 1,580 кг золотих виробів та 1,085 кг срібних виробів та інші речі здобуті незаконним шляхом.
Нині триває досудове розслідування за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна. Вирішується питання про оголошення підозри правопорушнику та обрання міри запобіжного заходу.


Джерело: https://www.instagram.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх