У Добропіллі відбулася друга чергова сесія міської ради VIII скликання: подробицi

Переглядів: 1127 0 09.12.2020 в 09:30:13 Новини місцевої влади
У Добропіллі відбулася друга чергова сесія міської ради VIII скликання: подробицi

Окрім традиційних внесень змін до Програми економічно-соціального розвитку та бюджету, низки майнових та земельних питань, депутати розглянули також питання, які відносяться до діяльності новоствореної громади. Зокрема, Білозерській міськраді передане майно, у тому числі Центр культури та дозвілля, станція юних техніків, амбулаторія та інше. Змінять свої назви дошкільні заклади – замість Білицької чи відповідних рад, які ввійшли до громади, вони відтепер будуть належати Добропільській міськраді, що зафіксовано в депутатських рішеннях.
Те, що засідання міськради будуть проходити в дискусіях, стало зрозуміло ще під час першої сесії. Голосування за кандидатуру секретаря ради Віталія Шевченка розділило фракції на дві групи – провладну (депутати від партій Порядок, Слуга народу, Наш край, Опозиційний блок) та опозиційну (партії ОПЗЖ та Голос). Поділ умовний, який може змінитися при голосуванні по окремим питанням. Ми вже бачимо, що в тій же Одесі Слуга народу створює коаліцію з непримиримим ворогами з Європейської солідарності.
На сесії депутатам лише з другої спроби вдалося прийняти Регламент Добропільської міської ради. Депутати від опозиції намагалися довести, що з великої зали міськради, в якій зараз через коронавірус проходять засідання сесій, необхідно вести прямі телевізійні трансляції, що неможливо через брак фінансів. Також довга дискусія велась через необхідність акредитації журналістів заздалегідь на засідання сесії. Прийняти Регламент депутати змогли після того, як ті, хто запізнився на початок, виявили бажання взяти участь в голосуванні щодо документу.
А між тим, в складі ради відбулися зміни. Оскільки Володимир Антипенко, депутат від ОПЗЖ, пройшов у дві ради, він віддав перевагу Покровській районній раді. Замість нього депутатом міської ради стала Валентина Заргана.


У Добропіллі відбулася друга чергова сесія міської ради VIII скликання: подробицi


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх