У Добропіллі створена Рада роботодавців

Переглядів: 1056 0 01.10.2020 в 10:30:03 Центр зайнятості
У Добропіллі створена Рада роботодавців

З метою налагодження тісної співпраці з роботодавцями , 29 вересня,  створено Раду роботодавців при Добропільському міському центрі зайнятості (далі - Рада) і проведено установче засідання за участю ринкоутворюючих підприємств та представників малого та середнього підприємництва Добропілля та Добропільського району в онлайн-режимі на платформі ZOOM.
Участь в засіданні Ради взяли:
 ТОВ «ДТЕК «Добропіллявугілля»
 ПАТ ДТЕК «Добропільська ЦЗФ»
 ПАТ ДТЕК «Октябрська ЦЗФ»
 ТОВ «Агрофірма «Каравай»
 ТОВ «Перспектива»
 ТОВ «Ім. В.І. Чапаєва»
 ФОП Ільєнко Віталій Іванович
 ФОП Романенко Олена Євгеніївна
 ФОП Поліщук Лариса Григорівна
 Громадська організація «Центр муніципального розвитку м. Добропілля»
Відкрила захід Тетяна Яцура – виконуюча обов’язки директора Добропільського міського центру зайнятості та наголосила на важливості функціонування Ради, як дорадчого органу, окреслила ключові засади її діяльності, цілі та перспективи для об’єднання зусиль роботодавців, служби зайнятості, громадських організацій у вирішенні питань зайнятості та з метою удосконалення партнерських відносин.
Валентина Гончарова представила учасників Ради та за результатами загального голосування головою Ради обрано заступника директора по сервісам ШУ «Добропільське» ТОВ «ДТЕК «Добропіллявугілля» В’ячеслава Голоту, заступником голови – проєктного менеджера Громадської організації «Центр муніципального розвитку м. Добропілля» Андрія Гончарова, секретарем – начальницю відділу взаємодії з роботодавцями Валентину Гончарову
Також Валентина Гончарова зупинилась на сучасних можливостях служби зайнятості в рамках впровадження Інституту «Консультанта роботодавця» щодо побудови ефективних методів і нових рівнів взаємодії центру зайнятості з роботодавцями.
Під час заходу члени Ради обмінялись думками щодо подальших напрямів роботи, пропонували розширити склад Ради за участі профспілок та інших зацікавлених осіб.


У Добропіллі створена Рада роботодавців


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх