У Добропіллі розпочався капітальний ремонт дороги по вулиці Алмазній + ФОТО

Переглядів: 1108 0 13.11.2020 в 09:30:55 Новини комунальних служб
У Добропіллі розпочався капітальний ремонт дороги по вулиці Алмазній + ФОТО

Роботи охоплять всю вулицю - від провулку Курчатова до виїзду з меж міста.

Вулиця Алмазна є одною з найбільш завантажених доріг у місті - через відсутність якісної об'їзної дороги по вулиці Східній нею постійно курсує важкий вантажний транспорт, який, крім небезпеки виникнення ДТП, псує дорожнє покриття та завдає клопоту місцевим. Майже на кожному помешканні по вулиці Алмазній є тріщини, тому що будівлі деформуються від постійної вібрації, яку створюють вантажівки. Кілька років тому з цього приводу мешканці навіть перекривали рух транспорту.

Ще одна проблема, яка турбує місцевих мешканців - це відсутність тротуарів. Додому добираються прямо по проїжджій частині.

“Іноді автівки вибивають сумки з рук, зачіпають рукава на одязі - потім йдеш додому брудний, - розповідає житель Алмазної Леонід Ступак. - Всі ходимо узбіччям, нікуди звернути. З подвір’я виходиш - одразу дорога”

Масштабна реконструкція дороги розпочалася з закладення нового асфальту: поки що демонтують старе покриття. Новий асфальт тут з’явиться за два тижні, решта робіт запланована на наступний рік. За словами шляховиків, покриття оновлятимуть по всій довжині вулиці - 2 кілометри 180 метрів.

Крім заміни покриття, у проєкті також запланований тротуар, який зроблять вздовж Алмазної з одного боку. Передбачене і додаткове убезпечення вулиці: встановлення «лежачих поліцейських» та дорожніх знаків. Кошти на реконструкцію виділили з обласного бюджету. Заявлена сума робіт - 34 мільйони гривень.

Як повідомив Дмитро Баранець, начальник відділу з питань екології, природних ресурсів та комунального господарства Добропільської міської ради, наразі в місті є ще чотири проєкти з капітального ремонту вулиць Франка, Комунальної, Залізничної та ділянки проспекту Шевченка від магазину АТБ до шахти “Добропільська”. Почали з Алмазної саме через незручності, які створює рух для місцевих жителів.

Невдовзі вулицю перекриють для заміни асфальтного покриття. Для зручності водіїв відповідні дорожні знаки встановлять по вулицях Залізнична, Комунальна, на перехресті вулиць Східної та Ходневича. Транзитному транспорту у міській раді пропонують об’їжджати місто через станцію Мерцалове, село Новошахове (раніше Рози Люксембург) та село Золотий Колодязь (Т05-14). В межах міста проїхати можна по вулицям Східній (Т05-14) , Залізничній та через місто Білозерське (Т05-15).

Яна Сергєєва


У Добропіллі розпочався капітальний ремонт дороги по вулиці Алмазній + ФОТО


У Добропіллі розпочався капітальний ремонт дороги по вулиці Алмазній + ФОТО


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх