У Добропiллi передумали лiквiдувати будинок природи

Переглядів: 1292 0 24.07.2020 в 10:30:58 Суспільство
У Добропiллi передумали лiквiдувати будинок природи

У власність міської громади перейдуть будівлі центру еколого-натуралістичного виховання «Центум» у селищі Жданівському, яке відомо всім як будинок природи. Раніше центр був ліквідований районною радою, бо надто дорогим виходило його утримання. У міськраді повідомляють, що центр буде працювати і надалі, але поки що місто визначається з його юридичним статусом.
Ще одна приємна новина – заплановано капітальний ремонт вулиці Алмазної у Добропіллі. Здається, останній ремонт проводили не так вже і багато років тому. Але через бойові дії на Донбасі та збільшення транспортного потоку через місто асфальтове покриття стало розбитим, а мешканці вулиці нарікають на те, що в їх будівлях тремтять та тріскаються стіни. У міському бюджеті коштів на ремонт немає, та згоду його провести надала обласна влада. Тому депутати передали функцію замовника ремонту Алмазної Департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької ОДА. Ось тільки коли цей ремонт розпочнеться – поки що невідомо.
Завершилась сесія диспутом між Артемом Лютим, який працює на кілька електронних ЗМІ, та Андрієм Аксьоновим щодо інтерв’ю міського голови. Та голова відмовив журналістові під тим приводом, що у нього відсутня відповідна освіта.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх