У Добропiллi оновили примiщення ПФУ + ФОТО

Переглядів: 1347 0 23.12.2020 в 09:30:45 Пенсійний фонд України
У Добропiллi оновили примiщення ПФУ + ФОТО

З метою забезпечення якісного та ефективного обслуговування громадян, організації процесу надання послуг відповідно до Положення «Про організацію прийому та обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України», затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 30 липня 2015 року № 13-1, Добропільським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Донецької області було проведено капітальний ремонт приміщень за адресами: м. Добропілля, вул. Незалежності, 28А та смт. Олександрівка, вул. Самарська,5.

Для інвалідів та інших маломобільних груп населення забезпечена доступність та безпека приміщень де здійснюється прийом та їх можливість отримувати необхідну інформацію в доступний спосіб, а саме:

- управління облаштовано пандусом і турнікетом із додержанням вимог ДБН;

- забезпечено вільний (безбар’єрний) вхід до приміщення з маркуванням засобами тактильного орієнтування, тактильними інформаційними покажчиками шрифтом Брайля;

- вхід до приміщення облаштовано звуковими маячками типу «метроном»;

- туалетна кімната в приміщенні облаштована з урахуванням вільного доступу для осіб з обмеженими можливостями;

- в наявності дорожній знак «в’їзд заборонено, крім службового транспорту та інвалідів», який розміщений при в’їзді на територію управління.

Сучасні та оновлені приміщення дозволять громадянам комплексно і на належному рівні отримувати всі необхідні послуги, оскільки якісне обслуговування громадян неможливе без комфортних умов.


У Добропiллi оновили примiщення ПФУ + ФОТО


У Добропiллi оновили примiщення ПФУ + ФОТО


У Добропiллi оновили примiщення ПФУ + ФОТО


Джерело: Добропільське об'єднане управління ПФУ Донецької області

Мітки: ремонт, ПФУ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх