События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 728 0 02.04.2019 в 09:30:59 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

25 березня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніли Пітик за участі заступника начальника управління Наталії Громило та керівників структурних підрозділів. 
  Обговорювалися питання щодо виконавської дисципліни, перерахунку пенсій з 01.04.2019, організації позовної роботи в управлінні, заходів по погашенню заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України тощо.
  25.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.
 26.03.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.
  26.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в засіданні міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та доповіла з питання «Про повноту вжиття заходів по примусовому стягненню боргу з єдиного соціального внеску суб’єктів господарювання» та засіданні робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.
  26.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик провела робочу нараду в управлінні з питань організації роботи по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах.
  28.03.2019 – заступник начальника управління Н. Громило провела зустріч з трудовим колективом ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля». 
  29.03.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданні комісії Добропільської міської ради з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.
 29.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат в смт. Олександрівка та доповіла з питання «Про повноту вжиття заходів по примусовому стягненню боргу з єдиного соціального внеску суб’єктів господарювання».
 29.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик провела робочу нараду з працівниками відділу обслуговування громадян № 2 в смт Олександрівка.
 За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 19 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 2 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 449 звернень, що на 13 % менше, ніж за попередній тиждень (516 звернень). Прийнято: 48 заяв на перерахунок пенсій, 25 – на первинне призначення пенсії, 2 особи надали заяву про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 47 осіб, 7 – за поновленням виплати пенсій; 
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 51 особа;
- 13 осіб надали заяву-згоду на смс-інформування;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 34 особи;
- засобом скайп-зв’язку скористалося 6 осіб.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх