Воспитанники ЦДЮТ г.Доброполья прививали детям украинские традиции

Переглядів: 829 0 16.01.2019 в 08:30:39 Творчість
Воспитанники ЦДЮТ г.Доброполья прививали детям украинские традиции

Зимові канікули  - найвеселіший  і найцікавіший  час для дітей. І від того, наскільки добре і насичено вони відпочинуть, буде залежати їх подальша навчальна діяльність.  Новорічні свята завжди приносять дітям багато радостей, подарунків, сюрпризів. Для своїх улюблених вихованців Центр дитячої та юнацької творчості, в рамках виховного проекту «Розмаїття чудового настрою», приготував цікавий подарунок – ігрову розважально-пізнавальну програму «Різдвяні радощі». Захід спрямований на залучення дітей до українських традицій,  підтримку святкового настрою, рухової активності і взаємодія один з одним. 

На учасників очікували різноманітні розваги: «Чарівна рукавиця», «Колаж», «Різдвяні загадки», «Ялиночки», «Морозна свіжість». Особливо вихованців зацікавили «Свитки побажань». Кожному надавалася можливість загадати своє бажання, передаючи свічку з рук в руки  у мить «Вогняної хвилини».  В таку хуртовину саме час зігріватися тому на останок  веселилися під «Танці – зігріванні».

Ігрова програма залишила  у серцях всіх присутніх приємні святкові відчуття, які несе для нас Різдво – радість, добро і любов».  


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх