Работники Добропольского ГРО УИИ проведали Храм Божьей Матери + ФОТО

Переглядів: 3970 1 10.08.2015 в 14:41:09 Пенітенціарна служба
Работники Добропольского ГРО УИИ проведали Храм Божьей Матери + ФОТО

Духовність та духовний розвиток особистості.

  З метою мотивації у підлітків духовного розвитку 10.08.2015р. працівниками Добропільського МРВ КВІ УДПтСУ в Донецькій області з неповнолітніми засудженими, перебуваючими на обліку було здійснено відвідування Храму Божої Матері всіх скорбящих Радість м.Добропілля, Московського Патріархату Української Православної Церкви, Горлівської єпархії . В ході проведення заходу підліткі з особливою увагою прослухали лекцію щодо «Духовністі та духовного розвитку особистості», прийняли активну участь в обговоренні даної теми.

  Духовність – це внутрішній світ людини, зв’язок людини з релігією.Духовність – це стрижень, фундамент внутрішнього світу людини. Йому не можна навчити з допомогою настанов. Можна вказати лише шлях, але не можна заставити по ньому йти.Духовність – це те, що відрізняє людину, що властиве лише їй одній. Кожна людина повинна сама знайти свій власний вхід у "царство духа" і визначити саму себе і своє буття. Ступінь духовного розвитку не завжди визначається віком. Та її корені, у будь-якому випадку, виходять з дитинства. Це надзвичайно важливий період у процесі духовного становлення особистості, оскільки закладається фундамент для сприйняття оточуючої дійсності, свого місця і ролі в ній.

  Пізнання людиною самої себе, таємниць свого життя – один з її духовних пошуків, що сягає в глибину століть. Потрібно допомогти дитині пізнаючи світ, пізнати себе як людину і сприяти тому, щоб вона була суб’єктом життєтворчості. Навчити мистецтву життя, бути конкурентноспроможним в сучасному світі, оволодіти культурою життя.Потрібно ставити собі за мету розвивати особистість, розумові здібності, творчі вміння, самостійно здобувати знання, логічно мислити. У процесі життєтворчості, подолання кризових явищ зростає роль школи, яка покликана допомогти дитині знайти зміст життя, створивши для цього повноцінні умови для її фізичного, інтелектуального, духовного розвитку і саморозвитку. Тому людське життя під кутом зору суб’єктивних, активно творчих засад виступає як проблема творчого життя особистості, її духовного світу, світогляду, мети та сенсу життя.

  То ж духовні цінності виявляються спільними для дуже широких кіл людей, безвідносно до їх професії чи особистих уподобань. До таких вищих цінностей завжди належали релігійні переконання, почуття любові до Батьківщини, відданість інтересам нації, рідній мові, а також естетичні цінності.

Начальник Добропільського МРВ КВІ

УДПтСУ в Донецькій області

капітан внутрішньої служби Л.В.Капраленко


Работники Добропольского ГРО УИИ проведали Храм Божьей Матери + ФОТО


Работники Добропольского ГРО УИИ проведали Храм Божьей Матери + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
0
1 Мазепа • 19:22:35, 10.08.2015
Проведатьто же что  посетить, Обычноо больных
ComForm">
avatar
Наверх