В Октябрьской ООШ прошел "День правовых знаний" + ФОТО

Переглядів: 3177 0 20.01.2016 в 20:23:08 Пенітенціарна служба
В Октябрьской ООШ прошел

 

   21 грудня 2015 року  в Октябрьській ЗОШ  пройшов «День правових знань»,  метою якого було формування правової свідомості, системи правових уявлень і переконань у школярів, прищеплення учням поваги до прав і свобод людини, забезпечення знання й виконання ними законів, підвищення рівня правової культури учнів, попередження асоціальних проявів серед неповнолітніх. В 9-11 класах пройшли години тематичного спілкування на правову тематику, які провели класні керівники 9-11 класів. Серед молодших школярів організовано конкурс малюнків «Знаємо і реалізуємо свої права», а також  заняття «Ніхто не має права ображати людину», яке провели інспектор Добропільського МРП КВІ УДПтС України в Донецькій області капітан внутрішньої служби Білоцерковець С.О. спільно спеціалістом Добропільського районного ЦСССДМ Здоровицею С.А.

  Також розповіли про юридичну відповідальність неповнолітніх. Учням старших класів сподобалось  ігрове заняття з елементами тренінгу «Як захистити свої права»,  було проведено конкурс між учнями 10-11 класів «Кращий правознавець школи».

  Протягом «Дня» вихованці не лише збагатили свої знання, а й зрозуміли, що кожна людина повинна бути освічена в праві, щоб кожний не лише знав, але й умів застосовувати правові знання.

Начальник Добропільського МРВ КВІ

УДПтСУ в Донецькій області

майор внутрішньої служби                                                Л.В.Капраленко 


В Октябрьской ООШ прошел


В Октябрьской ООШ прошел


В Октябрьской ООШ прошел


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх