Про зустріч профспілок з Ковалем О.І. – гендиректором ДП Добропіллявугілля — видобуток

Переглядів: 1313 0 20.11.2020 в 07:30:07 Новини підприємств
Про зустріч профспілок з Ковалем О.І. – гендиректором ДП Добропіллявугілля — видобуток

17 листопада 2020 року відбулася ознайомча зустріч керівників профспілкових організацій з Генеральним директором ДП «Добропіллявугілля — видобуток» Ковалем Олександром Івановичем. Профспілковою стороною заздалегідь було направлено на адресу генереального директора перелік питань зібраних первинними профспілковими організаціями, які найбільше хвилюють працівників і можуть дати відповідь щодо майбутнього нового підприємства.

 Генеральний директор проінформував, що 02.11.2020р. ДП «Добропіллявугілля — видобуток» було зареєстровано і вже почало формувати штат, згідно із затвердженою структурою. Організаційна структура підприємства не зміниться, починається період переоформлення дозволів і договорів на ведення гірничих робіт та господарської діяльності.

Коваль О.І. запевнив, що всі працівники, які виявлять бажання, будуть переведенні на новостворене підприємство з повним розрахунком за попереднім місцем роботи.

Чітко окреслити майбутнє поки що важко, оскільки все буде залежати від рішень Уряду і Міністерства. Однак, Олександр Іванович налаштований оптимістично, за його словами він, як генеральний директор буде робити все, аби «Добропіллявугілля — видобуток» працювало самодостатньо.


Джерело: https://dobrterkom.com.ua

Мітки: шахта, уголь


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх