ПРО ПОРЯДОК ВИДАЧІ ПОСВІДЧЕНЬ БАГАТОДІТНОЇ РОДИТИНИ

Переглядів: 1934 0 01.02.2012 в 20:29:35 Суспільство
ПРО ПОРЯДОК ВИДАЧІ ПОСВІДЧЕНЬ БАГАТОДІТНОЇ РОДИТИНИ
   ПРО ПОРЯДОК ВИДАЧІ ПОСВІДЧЕНЬ БАГАТОДІТНОЇ РОДИТИНИ
   Згідно ст.1 Закону «Про охорону дитинства» зі змінами від 16.06.2011 року:
   Багатодітна сім´я - сім'я,  в  якій  подружжя  (чоловік та жінка)  перебуває  у  зареєстрованому  шлюбі,  разом  проживає  та виховує трьох і більше дітей, у тому числі кожного з подружжя, або один батько (одна мати),  який (яка) проживає  разом  з  трьома  і більше  дітьми  та  самостійно їх виховує.
   З 1 січня 2012 року до складу багатодітної сім'ї включаються також діти,  які  навчаються  за  денною  формою навчання   у   загальноосвітніх,   професійно-технічних  та  вищих навчальних закладах,  - до закінчення навчальних закладів,  але не довше ніж до досягнення ними 23 років. Документами, що підтверджують статус багатодітної сім’ї та її право на отримання пільг, є посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім‘ї.
   Посвідчення видаються відділом у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради одному з батьків за місцем його реєстрації протягом одного місяця після подання таких документів:
заяви батька або матері про видачу посвідчень;
копії свідоцтв про народження дітей;
копії сторінок паспорта батька та матері з даними про прізвище, ім’я, по батькові, дату його видачі і місце реєстрації;
копії свідоцтва про шлюб;
довідки про склад сім’ї;
для отримання посвідчення дитини з багатодітної родини особами 18-23 років – довідка про навчання з навчального закладу;
фотокарток (батьків та дітей) розміром 30х40 мм.
   Строк дії посвідчення визначається окремо для кожної багатодітної сім’ї. Для подовження строку дії посвідчень до відділу у справах сім’ї та молоді подаються документи, зазначені вище. Дітям з багатодітної сім’ї посвідчення видаються з 6 років.                                                           
  На даний момент відділом у справах сім’ї та молоді видано 212 посвідчень батьків багатодітної сім’ї, 424 посвідчення дитини з багатодітної сім’ї.
За детальнішою інформацією щодо видачі посвідчень звертайтесь до відділу у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради (вул. Першотравнева, 83, каб. 502, тел. 2-55-79)

                                                                                     начальник відділу у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради
Олексенко Анна Сергіївна

ПРО ПОРЯДОК ВИДАЧІ ПОСВІДЧЕНЬ БАГАТОДІТНОЇ РОДИТИНИ


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх