Про цивільний захист

Переглядів: 1449 0 30.11.2010 в 22:01:41 Новини місцевої влади
Про цивільний захист      З 29 листопада поточного року в Добропільському районі проводяться Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Донецької області  за виїзною формою для керівних осіб району  обласні курси підвищення кваліфікації з питань цивільного захисту.       
     Змістовний та якісний лекційний матеріал з питань державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій доводиться викладачем Цапко А.О.  Організацію учбового процесу поставлено на високому рівні. План підготовки слухачів району виконується на 250 %.           
     Наразі слухачі отримали самостійні завдання по підготовці рефератів.           
     Навчання продовжиться  на наступному тижні. Попередньо з 24 по 26 листопада в районі здійснено навчання  середньої ланки спеціалістів з питань цивільного захисту за виїзною формою курсами м. Краматорськ. Забезпеченість слухачами  склала 100%.            
     30 листопада поточного року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, голови районної комісії з питань ТЕБ та НС Бєлянкіної Т.М. відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.             
     Розглянуто актуальні питання сьогодення :  Про заходи та стан підготовки до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій в умовах різкої зміни погодних умов, небезпечних гідрометеорологічних явищ зимового періоду 2010-2011 років та щодо попередження загибелі людей на воді у зимовий період 2010-2011 років.            
     За результатами доповідей начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Чамор Л.В. та з урахуванням обговорення комісією були прийняті протокольні доручення щодо виконання порушених питань, визначені відповідальні особи та встановлені терміни їх виконання. 

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх